joi, 9 octombrie 2014

Povestea lui Tudor - Reloaded cu vești bune

Nu de mult, am folosit blogul pentru a relata povestea lui Tudor. Băiețelul prietenilor mei din Sibiu, care a trecut printr-o întâmplare nefericită. 

Continuarea poveștii lui spune însă foarte multe despre viață, dar mai ales despre atitudinea optimistă a celor apropiați.

Mărturisesc sincer, că m-a blocat zâmbetul lui din cărucior. Așa ștrengăresc, un fel de .. uite că se poate!




Părinții mi-au povestit că au primit foarte multe donații din partea celor care au înțeles povestea. Contribuția fiecăruia ajută și mai departe în procesul de recuperare, deoarece Tudor va trebui să ajungă și în Germania. Primele etape le-a parcurs cu succes. Eu îmi păstrez speranța și optimisul că într-o bună zi o să-l las pe Tudor să ne zică el, personal, povestea mai departe... pentru că este posibil.

Acestea sunt rândurile pe care mi le-a trimis mama lui. 

”Tudor face multe progrese, Acum câteva săptămâni a început să spună câteva cuvinte (mama, tata, apa ...) iar acum se poate face înțeles foarte bine. Putem chiar spune că nu-i mai tace gura, și chiar dacă uneori ne doare capul, ne bucurăm foarte mult.
În ceea ce privește mobilitatea, mai are mult de recuperat. Acum reușește să șadă singur, merge în patru labe, vrea să meargă în picioare iar noi ne bucurăm și de durerile de spate. Tudor a reușit acum câteva zile să stea singur în picioare, sprijinindu-se de mine. Mai are însă probleme de echilibru, pe care sperăm să le depășească. Continuăm cu procedurile care îl ajută să își revină. De asemenea facem progrese în ceea ce privește efectuarea unor analize medicale în Germania.”



Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a mulțumi tuturor!!! Dar faptele bune se răsplătesc... aș putea spune cu câte un mic miracol, din fiecare gest simplu.



Pentru cine dorește să ajute pentru etapele următoare, donațiile se pot face direct în conturile:

 în lei -

RO77 BTRL 0330 1201 1705 10XX
Deschis la Banca Transilvania - sucursala Sibiu
SWIFT: BTRLRO22
Titular: Rebreanu Dana Georgia (mami)


 în euro -

RO41 BTRL 0330 4201 L306 53XX
Deschis la Banca Transilvania - sucursala Sibiu
SWIFT: BTRLRO22
Titular: Rebreanu Cătălin Nicolae (tati)

Și drept încheiere, trebuie să-l citez pe Tudor:
Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, înseamnă foarte mult atât pentru mine cât şi pentru părinţii mei!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu