joi, 9 septembrie 2010

Cultura gratis

Da, da... Inca mai exista in Romania oameni de cultura, care ofera cultura si altora, fara a o supune vreunor biruri. 

Deoarece niste idioti din familia statului au cheltuit pe cine stie ce achizitii bugetul pentru festivalul "Cerbul de Aur" de la Brasov, filarmonica si opera din Brasov sustin in aceste zile spectacole pe o scena incropita la repezeala in Piata Sfatului. Gratis! Si aseara, la spectacolul operei, Piata Sfatului a fost plina de lume. 

Concluzie: inca mai exista in Romania oameni de cultura, care ofera, si oameni de cultura, dornici sa o primeasca. Pacat ca suntem totusi prea putini.

Acesta este programul pentru urmatoarele zile: 
 
Joi,la ora 19.30:  „Felicia-Fata din vis“. Spectacolul va reuni, alături de protagonista Felicia Filip, muzică rock reprezentată de formaţia „Compact“ şi blues-ul  susţinut de Mike Godoroja & The Blue Spirit.
 
Vineri la ora 19.30: „Farmecul dansului“. În cadrul acestuia soliştii şi corpul de balet ai Operei Braşov vor prezenta fragmente din spectacole clasice şi moderne. 
 
Sambata la ora 19.30: Filarmonica Braşov va prezenta spectacolul „Muzică şi dans“ sub bagheta maestrului dirijor Ilarion Ionescu Galaţi va fi presărat de dansul dansatorilor profesionişti.

2 comentarii:

  1. Si s-a putut urmarii in conditii decente??? Nu de alta dar ma gandesc ca la nici 1 km era mare oktoberfest (in septembrie??? wtf ???)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai a fost chiar super si s-a auzit bine. N-aveau cum sa deranjeze cei de la Oktoberfest ca erau inchisi intr-un cort mare, mare... si doar cei cuminiti erau la mesele de afara.
    Am inspectat ambele locuri, evident. Si tot evident este care a fost cel preferat, mai ales ca au cantat si cei de la Compact. Sa fi vazut cata lumeeeee....

    RăspundețiȘtergere