joi, 23 septembrie 2010

LET'S DO IT, ROMANIA!

Mare pacat as spune eu, ca trebuie sa vina cineva si sa ne spuna "Let's do it!", pentru ca noi nu suntem in stare!!!

Scriam in postarea de 1 Mai, ca unde ne alesesem noi locul de picnic erau o multime de gunoaie, nu hartii..... ci doze de bere, sticle si alte obiecte periculoase din toate punctele de vedere. Cum vroiam sa ne jucam cu copiii pe acolo, am considerat de cuviinta sa curatam locul, spre binele nostru si al peisajului. Sa nu credeti ca acei multi, multi oameni care erau la gratar mai jos de noi au facut la fel. Probabil ca gunoaiele lor inca mai sunt acolo.

Sa ne fie foarte clar: Asemenea proiecte, ca cel care va avea loc in 25 septembrie, nu sunt foarte usor de organizat si costa destul. Si nici nu o sa existe vesnic cineva sa stranga dupa altii care isi bat joc de natura si implicit de cei care inca o mai respecta.

De aceea: MATURIZATI-VA si nu mai aruncati nimic la intamplare. Cosurile de gunoi pe strazi au costat si ele bani, ar trebui folosite. Cand mergeti undeva, chiar daca nu gasiti un loc de aruncat gunoiul, pastrati-l pana cand gasiti un loc potrivit.

Sa ne fie foarte clar: Pe 25 septembrie se va mai curata cat de cat tara asta. Dar daca se va continua nesimtirea unora, o sa ajungem in aceeasi situatie.

De aceea: MATURIZATI-VA si preveniti, nu tratati!!! Si eventual, dati un exemplu si altora.

Spor la curatenie!


Un comentariu:

  1. Ca si o conluzie a acestei campanii, va recomand sa cititi articolul urmator:

    http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/VOCEA-ARDEALULUI-Revolutia-netelevizata-trecuta_0_343765969.html

    RăspundețiȘtergere